Légtisztítás (lakossági)

head3

Valós, 99%-os légtisztítás lakossági  felhasználók, és irodák  részére!

bal

LÉGTISZTÍTÁS FELSŐ FOKON!

jobb

A holland Grace légtisztító nagy hatékonysággal tisztítja a levegőt és tünteti el a szagokat otthonában, irodájában. Ha Ön dohányzik, a Grace a megoldás arra, hogy lakásában semlegesítse a dohányfüstöt és szagot.

699458-icon-27-one-finger-click-512KATT az alábbi  kiválasztott típusra!

  1. ElectroMax:    dohányfüst, mikro-organizmusok, baktériumok, vírusok, finom por
  2. MediaMax:      pollen és finom por 
  3. HepaMax:       ultra finom por
  4. CarbonMax:   gázok, szagok

Hogyan működik a GRACE légtisztító?

 

  1. fázis: az előszűrő megragadja a nagyobb részecskéket, a port és egyéb szennyező elemeket (pl. a                  hajszálakat és az emberi bőr (felhám) elhalt részecskéit
  2. fázis: központi fő szűrő, elkap és magában rögzít minden további (még kisebb)                               szennyezőanyagot 0,01 mikron nagyságig (a fenti 4-ből választható)
  3. fázis: végül az aktívszén-szűrő eltünteti a kellemetlen szagokat (étel, cigaretta, stb.).

A létező legmodernebb technológia alapján gyártott 3 szűrő használata garantálja a tiszta, szagtalan, tiszta levegőt. Ezen felül mindegyik készülékhez jár egy „Arctic Pine”  kivehető illatpatron.   Ön dönti el, hogy használja vagy sem. (Opcióként rendelhető „Menthol” vagy „Waterfall”). 

Ne dőljön be az olcsó ígéreteknek,

           válassza a minőséget, válassza a valós megoldást!

Igényel a Grace légtisztító karbantartást?

 

Külön karbantartást nem igényel. A berendezést  alkalmanként, áramtalanítás után, jól kicsavart nedves ruhával  át lehet törölni. A szűrőket időközönként tisztítani és/vagy cserélni szükséges. (Ez filterenként  és a szennyezettség mértékétől függően változó. Normál használat esetén (napi 12-14 óra üzem) az előszűrőt és az aktív szénszűrőt évente egyszer ajánlott cserélni, a fő szűrőegységek házilag tisztíthatók vagy cserélhetők.

Magyarország területén ingyenes kiszállítás !