Légrétegződést gátló ventilátor

NORTEK – Reznor   légrétegződést gátló  ventilátor

A NORTEK – Reznor DS típusú légrétegződést gátló ventilátorokat arra a célra tervezték, hogy biztosítsák a tetőtéri hőmérséklet állandó csökkentését. Alkalmazásukkal (a meleg levegő-mennyiségnek a tetőrészből a munkazónára történő áthelyezésével) pozitív hatás érhető el a komfortérzet tekintetében, és az energia felhasználásban is, amely – a beépítési magasságtól függően – akár 30% -os megtakarítást is eredményezhet.  Garancia: 8 év

Részletes ismertető:  DS_Katalógus_2018

Burkolat: Elektrolitikus horganybevonatos acél finomlemezből készült, kopásálló, kemencében keményített epoxi-poliészter porfestéssel bevonva. Négyszemes csavaros felfüggesztési pontot biztosítottak. Az e célra tervezett rozsdamentes rögzítő KIT készlet opcióként igényelhető.

 3

Szabályozások: A  légrétegződést gátló ventilátorokat automatikus működésre készen szállítják, olyan összeállítással, amely csak a felszerelést (beépítést) és egy egyfázisú villamos áramforráshoz való csatlakoztatást igényli. Mindegyik  légrétegződést gátló ventilátoron   egy integrált termosztát található, amelyen tetszés szerinti hőmérséklet állítható be. 

Levegőelosztás: A beépített termosztát megakadályozza a hideg levegő idő előtti kiáramlását, a hőmérséklet emelkedésekor automatikusan működtetve a ventilátort, megfelelően lefelé irányítva a meleg levegőt egy erre alkalmas négy-utas nyíláson, állítható grillrácsok segítségével.

Garancia: A NORTEK-Reznor légrétegződést gátló ventilátorok  egyedülálló 8 éves garanciával rendelkeznek.