Cégünk az angol, Benson gyártmányú, gázüzemű hőlégbefúvók magyarországi forgalmazója. A gyártó elkötelezett az innovatív és környezettudatos megoldások mellett mind az ipari, kereskedelmi, kertészeti, és szociális épületek fűtésének területén. Az élvonalbeli gáztüzelésű hőlégbefúvók több mint ötven éve biztosítják csarnokok, raktárak fűtését szerte a világon, megbízható, gazdaságos módon.  Garancia a hőlégbefúvókra: alkatrészek 3 év, hőcserélő és égéstér 10 év.

Variante3 gázüzemű, szabadon szerelhető (VRA) vagy légcsatornába építhető (VRC) hőlégbefúvó:

HŐLÉGBEFÚVÓHŐLÉGBEFÚVÓ

Ismertető:   Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas   codeigniter_pdf_generalas

 

Az axiál vagy centrifugális ventilátorral ellátott, szabadon szerelhető vagy légcsatornázható hőlégbefúvók  választéka letisztult, esztétikus formával rendelkezik. Zárt beltéri, vagy hagyományos füstcsöves vagy füstcsöves/friss levegős alkalmazásokhoz vannak kialakítva. A hőlégbefúvók bemutatótermek, csarnokok, gyárak, üzemek, raktárak, melegházak és egyéb kereskedelmi helyiségek fűtésére. Mivel nem talapzaton elhelyezett készülék, ezért ideális megoldás olyan helyeken, ahol az alapterület nagy érték.

Teljesítménytartomány: 12-144 kW


A Blowair  népszerű standard vízüzemű  termoventilátorai 17 kW – 59 kW teljesítmény  tartomány között választhatók. Agresszív belső környezeti levegős egységeknél  /pl. magas ammónia koncentráció (állattartás) , magas páratartalom, stb./ a megfelelő választás a speciális bevonatú  Blowair Farmer.  Bármelyiket is választja, a legújabb technológiákkal előállított, modern kialakítású  Blowair vizes hőlégfúvó lesz  a garancia arra, hogy  magas hatékonysággal,  kényelmesen, alacsony  fogyasztással fűtse be ipari gyártó-és raktározó egységeit vagy állattartó telepét.    Garancia 3 év.

 

image003image005 Ismertető:  
codeigniter_pdf_generalas  
   
   
   
   
       
       
       

Felhasználási területek:

Standard kivitel: elsősorban műhelyek, ipari munkacsarnokok, raktárak, sport létesítmények, de külső megjelenésük és csendes működésük révén akár irodák és üzlethelyiségek is.

Farmer kivitel: egyedi, agresszív belső környezeti levegős helyiségek, pl állattartó telepek, autó festő üzemek, stb.

Variante kültéri gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezések:

benson_external

Ismertető:   Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas   codeigniter_pdf_generalas

A gáztüzelésű hőlégfúvó berendezések olyan választéka, mely kifejezetten külső térbe vagy tetőre való telepítésre lett tervezve. Három különböző statikus ventilátor nyomásszinttel rendelhető. A külső légfűtő berendezések megfelelőek az ipari és kereskedelmi alkalmazások széles körében, ahol az alapterület és/vagy környezetvédelmi kritériumok nem teszik lehetővé a belső elhelyezést.
Teljesítménytartomány: 12-144 kW

 

PV talapzaton álló, gázüzemű fűtőberendezés

pvn100-170

Ismertető:   Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas   codeigniter_pdf_generalas

 

A függőleges kivitelű, gáztüzelésű, szekrényes fűtőberendezések választéka letisztult, esztétikus formával rendelkezik. Zárt beltéri, vagy hagyományos füstcsöves alkalmazásokhoz vannak kialakítva. Alkalmasak üzemek, raktárak, bemutatótermek, gyárak, melegházak és egyéb kereskedelmi helyiségek fűtésére.
Teljesítménytartomány: 29-144 kW

 

SmartCom3 energia-mentő vezérlő

control

    Szerelési útmutató:
    codeigniter_pdf_generalas

 

Rendszereink fontos kiegészítői a hatékony vezérlések, melyek megfelelő kényelmi szintet biztosítanak, miközben védenek a szükségtelen üzemanyag-veszteség ellen. A Benson Heating bevezette a SmartCom3 egységet, mely egy intelligens energiagazdálkodási vezérlő, hogy kielégítse a nagyobb hatásfokra vonatkozó egyre növekvő igényeket, és hogy kiegészítse a hatékony fűtőrendszerek fejlesztését.