Légrétegződést gátló ventilátor

1

RECOUPAK  légrétegződés gátló  ventilátor

A Benson Recoupak légrétegződést gátló ventilátorokat arra a célra tervezték, hogy biztosítsák a tetőtéri hőmérséklet állandó csökkentését. Alkalmazásukkal (a meleglevegő-mennyiségnek a tetőrészből a munkazónára történő áthelyezésével) pozitív hatás érhető el a komfortérzet tekintetében, és az energia-felhasználásban is, amely – a beépítési magasságtól függően – akár 33% -os megtakarítást is eredményezhet.

2

Burkolat: Elektrolitikus horganybevonatos acél finomlemezből készült, kopásálló, kemencében keményített epoxi-poliészter porfestéssel bevonva. Négyszemes csavaros felfüggesztési pontot biztosítottak. Az e célra tervezett rozsdamentes rögzítő KIT készlet alaptartozék.

 3

Szabályozások: A Recoupak légrétegződést gátló ventilátorokat automatikus működésre készen szállítják, olyan összeállítással, amely csak a felszerelést (beépítést) és egy egyfázisú villamos áramforráshoz való csatlakoztatást igényli. Mindegyik „R” ventilátort ellátták egy integrált termosztáttal, amely hőmérséklet emelkedésre működik. Mindegyik „RF” ventilátort ellátták egy fagyvédelmi kapcsolóval.

 4

Levegőelosztás: A beépített termosztát megakadályozza a hideg levegő idő előtti kiáramlását, a hőmérséklet emelkedésekor automatikusan működtetve a ventilátort, megfelelően lefelé irányítva a meleg levegőt egy erre alkalmas négy-utas nyíláson keresztül.

 5

Ellenőrzés: Minden berendezést a kiszállítás előtt egyenként vizsgálnak és ellenőriznek.

Garancia: A Benson Recoupak légrétegződést gátló ventilátorok – kizárólag az alkatrészekre vonatkozó – 8 éves garanciával rendelkeznek.

6