Légkezelés – Fűtéstechnika
Feliratkozás a hírlevelünkre

Facebook

Gázüzemű

Cégünk az angol, Benson gyártmányú, gázüzemű hőlégbefúvók magyarországi forgalmazója. A gyártó elkötelezett az innovatív és környezettudatos megoldások mellett mind az ipari, kereskedelmi, kertészeti, és szociális épületek fűtésének területén. Az élvonalbeli gáztüzelésű hőlégbefúvók több, mint ötven éve biztosítják csarnokok, raktárak fűtését szerte a világon, megbízható, gazdaságos módon.  Garancia a hőlégbefúvókra: alkatrészek 2 év, hőcserélő és égéstér 10 év.

Variante2 gázüzemű, szabadon szerelhető vagy légcsatornába építhető hőlégbefúvó:

HŐLÉGBEFÚVÓHŐLÉGBEFÚVÓ

Ismertető: Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas codeigniter_pdf_generalas

 

Az axiál vagy centrifugális ventilátorral ellátott, szabadon szerelhető vagy légcsatornázható hőlégbefúvók  választéka letisztult, esztétikus formával rendelkezik. Zárt beltéri, vagy hagyományos füstcsöves vagy füstcsöves/friss levegős alkalmazásokhoz vannak kialakítva. A hőlégbefúvók bemutatótermek, csarnokok, gyárak, üzemek, raktárak, melegházak és egyéb kereskedelmi helyiségek fűtésére. Mivel nem talapzaton elhelyezett készülék, ezért ideális megoldás olyan helyeken, ahol az alapterület nagy érték. Garancia a hőlégbefúvókra: alkatrészek 2 év, hőcserélő és égéstér 10 év

Teljesítménytartomány: 12-144 kW

 

Variante külső gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezések:

benson_external

Ismertető: Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas codeigniter_pdf_generalas

A gáztüzelésű hőlégfúvó berendezések olyan választéka, mely kifejezetten külső térbe vagy tetőre való telepítésre lett tervezve. Három különböző statikus ventilátor nyomásszinttel rendelhető. A külső légfűtő berendezések megfelelőek az ipari és kereskedelmi alkalmazások széles körében, ahol az alapterület és/vagy környezetvédelmi kritériumok nem teszik lehetővé a belső elhelyezést.
Teljesítménytartomány: 12-144 kW

 

PV talapzaton álló, gázüzemű fűtőberendezés

pvn100-170

Ismertető: Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas codeigniter_pdf_generalas

 

A függőleges kivitelű, gáztüzelésű, szekrényes fűtőberendezések választéka letisztult, esztétikus formával rendelkezik. Zárt beltéri, vagy hagyományos füstcsöves alkalmazásokhoz vannak kialakítva. Alkalmasak üzemek, raktárak, bemutatótermek, gyárak, melegházak és egyéb kereskedelmi helyiségek fűtésére. Garancia: alkatrészek 2 év, hőcserélő és égéstér 10 év
Teljesítménytartomány: 29-144 kW

 

SmartCom3 energia-mentő vezérlő

control

Szerelési útmutató:
codeigniter_pdf_generalas

 

Rendszereink fontos kiegészítői a hatékony vezérlések, melyek megfelelő kényelmi szintet biztosítanak, miközben védenek a szükségtelen üzemanyag-veszteség ellen. A Benson Heating bevezette a SmartCom3 egységet, mely egy intelligens energiagazdálkodási vezérlő, hogy kielégítse a nagyobb hatásfokra vonatkozó egyre növekvő igényeket, és hogy kiegészítse a hatékony fűtőrendszerek fejlesztését.